STN EN ISO 19146: 2011 (01 9354), Geografická informácia. Interdisciplinárne slovníky (ISO 19146: 2010). - Faixová Chalachanová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19146: 2010 a má postavenie oficiálnej verzie