STN EN ISO 19146: 2011 (01 9354), Geografická informácia. Interdisciplinárne slovníky (ISO 19146: 2010). - Faixová Chalachanová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19146: 2010 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Jana Faixová Chalachanová. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy