STN EN ISO 26909: 2011 (02 6000), Pružiny. Slovník (ISO 26909: 2009). - Bajla, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 26909: 2010