STN EN ISO 26909: 2011 (02 6000), Pružiny. Slovník (ISO 26909: 2009). - Bajla, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 26909: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 26909 z novembra 2010 a STN EN ISO 2162-3 z apríla 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bajla. Technická komisia: TK 62 Technické výkresy
Keywords: normy