STN EN 12953-6: 2011 (07 7605), Veľkopriestorové vodné kotly Časť 6 Požiadavky na výstroj kotla - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12953-6: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 12953-6 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy