STN EN 13044-1: 2011 (26 9349), Intermodálne nákladové jednotky. Označovanie Časť 1 Značky na identifikáciu - Kalinčiak, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13044-1: 2011