STN EN 13044-1: 2011 (26 9349), Intermodálne nákladové jednotky. Označovanie Časť 1 Značky na identifikáciu - Kalinčiak, Daniel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13044-1: 2011
Táto norma s STN EN 13044-2 a STN EN 13044-3 nahrádza STN EN 13044 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Kalinčiak. Technická komisia: TK 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy
Keywords: normy