STN EN 13044-3: 2011 (26 9349), Intermodálne nákladové jednotky. Označovanie Časť 3 Označovanie návesov týkajúce sa prevádzky na železnici - Kalinčák, Daniel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13044-3: 2011