STN EN 13044-3: 2011 (26 9349), Intermodálne nákladové jednotky. Označovanie Časť 3 Označovanie návesov týkajúce sa prevádzky na železnici - Kalinčák, Daniel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13044-3: 2011
Táto norma spolu s STN EN 13044-1 a STN EN 13044-2 nahrádza STN EN 13044 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Kalinčák. Technická komisia: TK 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy
Keywords: normy