STN EN 50529-1: 2011 (33 3437), Norma EMC na siete Časť 1 Drôtové telekomunikačné siete s telefónnymi vedeniami - Tuška, Ján; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50529-1: 2010