STN EN 50529-2: 2011 (33 3437), Norma EMC na siete Časť 2 Drôtové telekomunikačné siete s koaxiálnymi káblami - Tuška, Ján; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 41 Telekomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50529-2: 2010
Spracovateľ: Ján Tuška, Milan Legíň. Technická komisia: TK 41 Telekomunikácie
Keywords: normy