STN 35 4701-2: 2011, Nízkonapäťové poistky Časť 2 Doplnkové požiadavky na poistky používané kvalifikovanou obsluhou (poistky prevažne na priemyselné použitie). Príklady normalizovaných systémov poistiek A až J - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje HD 60269-2: 2010 v slovenskom jazyku