STN 35 4701-3: 2011, Nízkonapäťové poistky Časť 3 Doplnkové požiadavky na poistky používané nekvalifikovanou obsluhou (poistky prevažne na domové a podobné použitie). Príklady normalizovaných systémov poistiek A až F - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje HD 60269-3: 2010 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 35 4701-3 z apríla 2008 v celom rozsahu. STN 35 4701-3 z apríla 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 9. 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy