STN EN 60335-2-77: 2011 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-77 Osobitné požiadavky na ručné vedené elektricky poháňané kosačky trávy - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-77: 2010