STN EN 60335-2-77: 2011 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-77 Osobitné požiadavky na ručné vedené elektricky poháňané kosačky trávy - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-77: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 50338 z marca 2007 a STN EN 60335-2-77 z novembra 2006 v celom rozsahu. STN EN 50338 z marca 2007 a STN EN 60335-2-77 z novembra 2006 sa môžu súbežne s touto normou používať do 1. 9. 2013
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy