STN EN 14588: 2011 (65 7401), Tuhé biopalivá. Terminológia, definície a opis. - Strigáč, Július (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14588: 2010