STN EN 14588: 2011 (65 7401), Tuhé biopalivá. Terminológia, definície a opis. - Strigáč, Július; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14588: 2010
Táto norma nahrádza STN P CEN/TS 14588 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN ISO 16559 z marca 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy