STN EN 1097-1: 2011 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastostí kameniva Časť 1 Stanovenie odolnosti proti obrusovaniu (mikro-Deval) - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-1: 2011