STN EN 1097-1: 2011 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastostí kameniva Časť 1 Stanovenie odolnosti proti obrusovaniu (mikro-Deval) - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1097-1z novembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy