STN EN 1110: 2011 (72 7634), Hydroizolačné pásy a fólie. Asfaltované pásy na hydroizoláciu striech. Stanovenie odolnosti proti tečeniu pri zvýšenej teplote. - Tapló Kocsis, Edith; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1110: 2010
Táto norma nahrádza EN 1110 z januára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edith Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy