STN EN 12350-7: 2011 (73 1213), Skúšanie čerstvého betónu Časť 7 Obsah vzduchu. Tlakové metódy - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-7: 2009