STN EN 12350-7: 2011 (73 1213), Skúšanie čerstvého betónu Časť 7 Obsah vzduchu. Tlakové metódy - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12350-7: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12350-7 zo septembra 2009, ktorá od 1. 9. 2009 nahradila STN EN 12350-7 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 12350-7 zo septembra 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy