STN EN 14081-1 + A1: 2011 (73 1716), Drevené konštrukcie. Pevnostné triedené konštrukčné rezivo s pravouhlým prierezom Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Panáček, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14081-1: 2005 + A1: 2011