STN EN 14081-1 + A1: 2011 (73 1716), Drevené konštrukcie. Pevnostné triedené konštrukčné rezivo s pravouhlým prierezom Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Panáček, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14081-1: 2005 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 14081-1 zo septembra 2006 v celom rozsahu. STN EN 14081-1 zo septembra 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 12. 2011
Spracovateľ: Pavol Panáček. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 14081-1 z februára 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy