STN EN 13634: 2011 (83 2505), Ochranná obuv pre vodičov motocyklov. Požiadavky a skúšobné metódy. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13634: 2010