STN EN ISO 20349: 2011 (83 2515), Osobné ochranné prostriedky. Obuv chraniaca proti tepelnému riziku a rozstreknutiu roztavenému kovu v zlievarniach a pri zváraní. Požiadavky a skúšobná metóda (ISO 20349: 2010). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20349: 2010