STN EN ISO 20349: 2011 (83 2515), Osobné ochranné prostriedky. Obuv chraniaca proti tepelnému riziku a rozstreknutiu roztavenému kovu v zlievarniach a pri zváraní. Požiadavky a skúšobná metóda (ISO 20349: 2010). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20349: 2010
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 osobné ochranné prostriedky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 20349-1, -2 zo septembra 2018 v celom rozsahu
Keywords: normy