STN EN ISO 12100: 2011 (83 3001), Bezpečnosť strojov. Všeobecné zásady konštruovania strojov. Posudzovanie a znížovania rizika (ISO 12100: 2010). - Mokráňová, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12100: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12100-1 z augusta 2004, STN EN ISO 12100-2 z augusta 2004 a STN EN ISO 14121-1 z apríla 2008 v celom rozsahu
Dátum účinnosti opravy normy: september 2012
Spracovateľ: Silvia Mokráňová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy