STN EN ISO 14155: 2011 (85 4001), Klinické skúšanie zdravotníckych pomôcok na humánne použitie. Správna klinická prax (ISO 14155: 2011). - Navrátil, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14155: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14155-1 z decembra 2009 a STN EN ISO 14155-2 z decembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Navrátil. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Dátum účinnosti opravy normy: november 2011
Norma je nahradená normou STN EN ISO 14155 z februára 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy