(STN EN 60695-6-1/A1: 2011 (34 5630), Skúšanie nebezpečenstva požiaru Časť 6-1 Zníženie viditeľnosti dymom. Všeobecný návod. Zmena A1 - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 60695-6-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-6-1: 2005/A1: 2010