(STN EN 60695-6-1/A1: 2011 (34 5630), Skúšanie nebezpečenstva požiaru Časť 6-1 Zníženie viditeľnosti dymom. Všeobecný návod. Zmena A1 - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 60695-6-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-6-1: 2005/A1: 2010
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy