STN EN 60745-1/A11: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A11 STN EN 60745-1: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-1: 2009/A11: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy