STN EN ISO 8130-2/Z1: 2011 (67 3018), Práškové náterové látky Časť 2 Stanovenie hustoty plynovým porovnávacím pyktometrom (referenčná metóda). Zmena 1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8130-2: 2010
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 8130-2
Trediaci znak sa mení takto: 67 3180
Keywords: normy