STN EN 1993-1-12/NA: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-12 Doplnkové pravidlá na rozšírenie platnosti EN 1993 pre ocele do pevnostnej triedy S 700. Národná príloha - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-12: 2007