STN EN 1999-1-4/NA: 2011 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-4 Plošné profily tvarované za studena. Národná príloha - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-4: 2007