STN EN 1999-1-4/NA: 2011 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-4 Plošné profily tvarované za studena. Národná príloha - Baláž, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-4: 2007
Spracovateľ: Ivan Baláž. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy