STN EN 301 091-1 V1.3.3: 2011 (87 1097), Elektromagnetická kompatibilita a záležitosti rádiového spektra (ERM). Zariadenia s krátkym dosahom. Telematika v cestnej doprave a prevázke (RTTT). Radarové zariadenia pracujúce v rozsahu od 76 GHz do 77 GHz Časť 1 Technické charakteristiky a skúšobné metódy na radarové zariadenia pracujúce v rozsahu od 76 GHz do 77 GHz - Tuška, Ján; Meniar, Juraj; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 80 Rádiokomunikácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 301 091-1: 2006 V1.3.3
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 301 091-1 V1.3.3 z júna 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Tuška, Juraj Meniar, Milan Legíň. Technická komisia: TK 80 Rádiokomunikácie
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty