STN EN 1330-4: 2011 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 4 Termíny používané pri skúšaní ultrazvukom - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1330-4: 2010