STN EN 1330-4: 2011 (01 5052), Nedeštruktívne skúšanie. Terminológia Časť 4 Termíny používané pri skúšaní ultrazvukom - Gabriška, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1330-4: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1330-4 z augusta 2010, ktorá od 1. 8. 2010 zrušila STN EN 1330-4 zo septembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Gabriška. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Keywords: normy