STN EN 60974-11: 2011 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 11 Držiaky elektród - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-11: 2010