STN EN 60974-11: 2011 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 11 Držiaky elektród - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-11: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60974-11 z júna 2005 v celom rozsahu. STN EN 60974-11 z júna 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy