STN EN 60445: 2011 (33 0160), Základné a bezpečnostné zásady pre rozhranie človek-stroj, označovanie a identifikácia. Identifikácia svoriek zariadení a prístrojov vodičov a vodičov. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60445: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60445 z novembra 2007 a STN EN 60446 z marca 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Norma je nahradená normou STN EN 60445 z decembra 2018. Používať sa môže do 8. 9. 2020
Keywords: normy