STN EN 61373: 2011 (33 3565), Dráhové aplikácie. Zariadenia koľajových vozidiel. Skúšky údermi a vibráciami. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norms je slovenskou verziou európskej normy EN 61373: 2010