STN EN 61373: 2011 (33 3565), Dráhové aplikácie. Zariadenia koľajových vozidiel. Skúšky údermi a vibráciami. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norms je slovenskou verziou európskej normy EN 61373: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 61373 z decembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 61373 z decembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 9. 2013
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy