STN EN 60695-1-11: 2011 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 1-11 Návod na posudzovanie požiarneho nebezpečenstva elektrotechnických výrobkov. Hodnotenie požiarneho nebezpečenstva - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-1-11: 2010