STN EN 60695-1-11: 2011 (34 5630), Skúšanie požiarneho nebezpečenstva Časť 1-11 Návod na posudzovanie požiarneho nebezpečenstva elektrotechnických výrobkov. Hodnotenie požiarneho nebezpečenstva - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60695-1-11: 2010
Táto norma spolu s STN EN 60695-1-10 z novembra 2010 nahrádza STN EN 60695-1-1 zo septembra 2001. STN EN 60695-1-1 zo septembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2013
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy