STN EN 60730-2-7: 2011 (36 1950), Automatické elektrické ridiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-7 Osobitné požiadavky na časovače a časové spínače - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60730-2-7: 2010