STN EN 60730-2-7: 2011 (36 1950), Automatické elektrické ridiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-7 Osobitné požiadavky na časovače a časové spínače - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60730-2-7: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60730-2-7 z decembra 1996 v celom rozsahu. STN EN 60730-2-7 z decembra 1996 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2013
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2012
Keywords: normy