STN EN 61010-1: 2011 (36 2000), Bezpečnostné požiadavky na elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie Časť 1 Všeobecné požiadavky - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61010-1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 61010-1 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy