STN EN 14034-1 + A1: 2011 (38 9684), Stanovenie vlastností zvíreného prachu pri výbuchu Časť 1 Stanovenie maximálneho tlaku Pmax pri výbuchu zvíreného tlaku (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14034-1: 2004 + A1: 2011